Wysłany: 2008-10-18, 23:14 Liga HLC Nick w grze:Feraky ^^
Może główny skład zagrałby w lidze steam ?? czysta gra wysoki poziom ale no cóż miałem kiedyś steam i grałem w tej lidze i zajęliśmy 50 miejsce ale miałem trochę słabszy team . Tu znajdziecie więcej info - http://www.esports.pl/?id...t_id=1879470647
Wysłany: 2008-10-23, 16:04
Nick w grze:m e r k a b a - vel. abrakadabra
Super wiesz nikt tego nie wiedział praktycznie wszędzie o tym się pisze a HLC dla dres to zbyt duży poziom. Ja tak uważam . Tam połowa klanów by nas rozpykało 48:0
Super wiesz nikt tego nie wiedział praktycznie wszędzie o tym się pisze a HLC dla dres to zbyt duży poziom. Ja tak uważam . Tam połowa klanów by nas rozpykało 48:0
Lyn jeszcze nie widzialeś naszej pierwszej 5 w akcji :P , więc trochę pomyśl ...A tak na serio , to zawsze mozna by było spróbowac. Ale poziom tam jest dośc wysoki ... [/b]
Wysłany: 2009-01-17, 12:07
Nick w grze:[A]*DRES*Pudry$ek
nie chce tutaj nikogo obrażać czy komuś dogryzać , lecz nie macie pojęcia i HLC z tego co piszecie tutaj a dlaczego ? lepiej sami poczytajcie na główniej stronie turnieju :)
w tej lidze grają taki zespoły jak np :
mym czy fx i nagle pojawia się tam nikomu nieznany Klan Dres ? mało realne .
pozdrawiam .
Wysłany: 2009-01-17, 15:57
Po co podbijasz temat ostatni post pisany był 2 miechy temu
D.Gycle Gość
Wysłany: 2009-11-19, 12:01 Liga HLC
Ale wtedy są równe szanse, bo nikt nie zna sie na lidze szwedzkiej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum